Warning: Creating default object from empty value in /home/customer/www/myyntibotti.fi/public_html/wp-content/themes/patti/framework/ReduxFramework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Myyntibotti » Top 10 Matkatarjoukset

Top 10 Matkatarjoukset

Kampanjan tiedot

Top 10 Matkatarjoukset on suomalaisomisteinen vuonna 2009 syntynyt, Suomen suurin matkatarjouksiin erikoistunut matkatoimisto. Erikoistarjoukset ja matkadiilit päivittyvät päivittäin. Top 10 tarjoaa myös äkkilähdöt, hotelli, lento ja hotelli+lentohaku Suomen edullisimmilla hinnoilla.

Myyntibotti otettiin osaksi Top 10 Matkatarjousten kattavaa digitaalista markkinointia. Botin avuklla boostattiin yhdessä Matkamessujen kanssa järjestettävää Italian matka-arvontaa ja kerätään siihen osallistujia paitsi kampanjasivulla myös Facebookissa.

Myyntibotti mahdollistaa samanaikaisesti sekä FB Messenger tilaajien että heidän sähköpostiensa markkinointiluvallisen keräämisen. Top 10 hyödyntää tätä täysipainoisesti.

Itse pääkilpailupostaus on kahdessa viikossa kerännyt lähes 190.000 videokatselua, vajaa 9.000 kommenttia ja 4.000 tykkäystä. Lisäksi kampanjaa on tuettu päivittäisillä postauksilla, jossa on hyödynnetty Myyntibotin mahdollistamia kasvutyökaluja. Kampanja jatkuu 20.1.2019 saakka.

  • Asiakas: Top 10 Matkatarjoukset / Travel Sales Consultancy S.L
  • FB Messenger tilaajat: Kampanjasuunnittelu ja konsultointi
  • Kotisivu: Top 10 Matkatarjoukset

Katso kampanja Facebookissa