Warning: Creating default object from empty value in /home/customer/www/myyntibotti.fi/public_html/wp-content/themes/patti/framework/ReduxFramework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Myyntibotti » Renjer Snacks

Renjer Snacks

Kampanjan kuvaus

Renjer Snacks AB on ruoan start-up yritys, joka on kehittänyt kuivalihasta salonkikelpoisen snack-tuotteen. Poron, peuran ja hirvisnackit löytyvät Suomessakin useimmista K-marketeista ja supermarketeista. Lentokenttien myymälät ovat myös tärkeitä jakelukanavia.

Webseller on auttanut yritystä mm. sähköpostimarkkinoinnissa ja sen kautta oman verkkokaupan lanseeraamisessa sekä B2B myynnin käynnistämisessä.

Renjer lanseerasi joulun alla Myyntibotin designaaman kampanjan. Kampanjassa päädyttiin edulliseen videopostaukseen Facebookissa, jonka Renjer toteutti itse. Myyntibotti avusti kampanjan mainosasetusten suunnittelussa ja toteutuksessa, jotta edullinen trafiikki oli mahdollista saavuttaa.

Renjerin joulukampanja saavutti yli 31.000 videokatselua (yli 10 sekunttia) vajaan 100 euron mediabudjetilla. Samalla lanseerattiin Botin jatkokäyttömahdollisuudet markkinoinnissa.

Kampanja

  • Asiakas: Renjer Snacks AB
  • Palvelut: Kampanja suunnittelu, käsikirjoitus, mainoskampanjat suunnittelu
  • Facebook: Katso kampanja