Warning: Creating default object from empty value in /home/customer/www/myyntibotti.fi/public_html/wp-content/themes/patti/framework/ReduxFramework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Myyntibotti » Laatukaluste

Laatukaluste

Kampanjan kuvaus

Laatukaluste on jo yli 30 vuotta vanha huonekaluyritys. Webseller on ollut yrityksen digitalisoimisessa ja verkkokaupan kehityksessä jo lähes kolme vuotta. Verkkokaupan kasvu on ollut joka vuosi lähes 100%, ensimmäisenä vuonna enemmänkin.

Laatukaluste on kasvanut mm. suurimmaksi yksityiseksi Artek jälleenmyyjäksi. Laatukalusteen portfolioon kuuluvat tunnetut designmerkit mm. Vitra, Artek, Hay ja Muuto sekä useat muut skandinaavisen designin huippumerkit.

Laatukalusteen verkkokaupan markkinoinnin selkänoja on jo pitkään ollut tehokas sähköpostimarkkinointi sekä markkinoinnin automaatio. Molempien kehittämisessä Websellerin tarjoamat palvelut ovat olleet keskeisessä roolissa.

Myyntibotti otettiin välittömästi Laatukalusteen digitaaliseen markkinointimixiin. Ensimmäisenä julkaistiin Messenger tilaajakampanja, joka toi yritykselle 47.000 videokatselua, tuhat tykkäystä ja 1.700 kommenttia. Kampanjan mediabudjetti oli muutaman satasen luokkaa.

Kampanja toi yli 1.000 sisustamisesta kiinnostunutta Messenger tilaajaa sekä lähes 800 sähköposti uutiskirjeen tilaajaa.

Kampanja

  • Asiakas: Nivalan Laatukaluste Oy
  • Palvelut: Kampanja suunnittelu, käsikirjoitus, mainoskampanjat ja tekninen toteutus
  • Facebook: Katso kampanja