I have seen the light!

Minun on tunnustettava. En ole koskaan ollut Facebook fani. Minulla ei ole aktiivista henkilökohtaista profiilia. Olen ollut hyvin skeptinen Facebook mainontaan.

Suuri osa asiakkaistamme hakee digitalisaation turnaroundia. Sitä me heille tarjoamme. Siivoamme nettisivut. Alamme keräämään sähköpostilistoja. Mietimme nettisivun kapeikot ja raivaamme ne. Luomme tehokkaimmat kampanjat. Oksat pois ja havuja ladulle. Tulosta syntyy yleensä ensimmäisestä päivästä. Sataprosenttista vuosikasvua parhaimmilaan. Ja me puhumme yrityksistä, joilla on oikeata liikevaihtoa jo lähdössäkin.

But then I seen the light. Huh. Mitä pystyt tekemään Messengerin botilla, tällaista työkalua en vielä ollut nähnytkään. Ja mikä parasta. Jenkeissä tämä on ollut kuuminta markkinoinnissa viimeiset 1,5 vuotta. Härmässä en ole sitä nähnytkään. On siis mahdollista olla ensimmäisten joukossa.

Lähinnä täällä puuhastellaan asiakaspalvelu bottien perässä. Mutta me puhumme nyt myynnistä ja markkinoinnista. 10 x kertaa tehokkaampi, kuin erittäin hyvä kanta-asiakas emailkanta. Display mainokset ja muut haihattelut on ihan eri asteikolla.

Black Fridayna kävin kolmen päivän kurssin, joka ostin ihan taaloilla. Sen jälkeen joka päivä useampi tunti opiskelua, asiakastöiden ohessa. Yhdistetään se yli 10 vuoden kokemukseen digitaalisena markkinoijana, uuden omaksujana, 30 vuotta bisneksessä ja vot.

Se on metodi, joka toimii toimialasta riippumatta.

No bullshit – just bisnes and lot of sales. Kelpaako se sinulle?

Ota yhteyttä:

Bookkaa ilmainen demo – elämäsi tuottavimmat 20 minuuttia.

Messengeriin viestiä: https://m.me/584504481989336?ref=w4259439

Soita: 0400 114 752

Laita meilia: info@webseller.fi

Pasi Sipilä, MasterBot