Ravintola Muru – Success story

Ravintola Muru on vuoden ravintola ja Suomen paras viiniravintola. Wine spectatorin korkeimmalle arvostama ravintola Suomessa. Mutta paitisi ruoka ja viini, Muru osaa myös digitaalisuuden…

BUM. Ensimmäinen tunti. 500 subscriberia. Vajaa tuhat kommenttia. On aamu, joulukuussa, ennen kello kahdeksaa. Tulee hyvä päivä, ajatteli MyyntiBotti. Eikun rock’n’roll.

Uskomaton video. Käsinkirjoitus Botilta – pääosin. Taiteellinen sovitus ja pääosat ravintoloitsija Angelovilta ja Suomen mestari sommelierilta Tanelilta. Ei ihme, että se keräsi yli 10 sekunnin näyttöjä 180.000 kappaletta ja lyhkäsemmät siihen päälle reilu sama mokoma. Mutta ei se pelkkää taiteellisuutta ole, vaan kampanjarakenne loi ne pitkospuut, jota pitkin taitelijat voivat astella parrasvaloihin.

 

Kampanja oli täsmälleen MyyntiBotin oppikirjan mukaan tehty ja se oli – Bull eye! 6.000 Messenger tilaajaa. Huom. Yksi Messenger tilaaja vastaa lähes kymmentä aktiivista email -tilaajaa aktiivisuudessan. Sivutuotteena 4.000 markkinointiluvallista emailia. Valtava määrä brändinäkyvyyttä.

Tehdäänkö teillekin Murut?

Soita: 0400 114 752 / Pasi

Laita meiliä: info@webseller.fi

Laita koodia Messengeriin: https://m.me/584504481989336?ref=w4259439