Miksi videopostaus on yksi tehokkaimpia ja edullisimpia FB-mainonnassa?

Video on seksikäs. Ihmiset pitävät videoista. Ihmiset katsovat mainosvideoita. Lyhyet videopostaukset ovat tätä päivää ja huomistakin.

Mutta kyse on paljosta muustakin. Videopostaus on ehkä edullisin tapa saada yrityksellesi näkyvyyttä. Koska oikeilla kampanja-asetuksilla FB Business Managerissa tavoitat pienellä budjetilla valtavan määrän ihmisiä. Huom. älä koskaan mainosta postauksiasi helpolla tavalla eli painamalla Mainosta julkaisua -nappia postauksen yhteydessä.

Kun yhdistämme videopostaukseen kommentointiin ohjaavan käsikirjoituksen, postaus lähtee viraaliksi eli saa suurimman osan katselukerroista orgaanisesti. Ja yhdistämällä postaus ja kommentointi Myyntibotin kasvutyökaluun, keräämme samalla Messenger tilaajia. Ja samalla pystymme hankkimaan myös email uutiskirjeen tilaajia.

Suosittelemme tekemään ainakin yhden päivittäisistä postauksista videona ja mainostamaan sitä pienelläkin rahalla. Näin saat päivittäin tuhansia video näyttöjä ja brändisi tunnettavuus paranee. Oikealla käsikirjoituksella saamme jokaisesta postauksesta kymmeniä tai satoja kommentteja. Vuodessa se on iso luku.

Kustannukset eivät päätä huimaa. Panostamalla oikeanlaiseen kampanjasuunnitteluun, säästät mediostoissa ja parhaimmilaan postaukset lähtevät viraaliksi.

Haluatko sinäkin kymmeniä tuhansia videonäyttöjä, bränditunnettavuutta ja tärkeintä lisää asiakkaita?

Soita: 0400 114 752 / Pasi

Laita meiliä: info@webseller.fi

Laita koodia Messengeriin: https://m.me/584504481989336?ref=w4259439

Katso alla otteita parhaimmista kampanjavideoistamme: